Kontakt

Južni Bulevar 10, Beograd, Srbija
office@b4b.rs

background

O Nama

Kao član Roaming Solutions Grupe, b4b je partner za integraciju SAP sistema u zemljama Zapadnog Balkana.

Naša kompanija je jedna od vodećih SAP konsultantskih kuća u regionu, sa najvećim ili najsnažnijim timom SAP stručnjaka u Srbiji i više od 60 uspešno realizovanih implementacija SAP sistema u različitim industrijama i oblastima poslovanja. Osnovne usluge su: distribucija SAP licenci, savetovanje u vezi sa implementacijom SAP proizvoda, profesionalna obuka i podrška korisnicima SAP proizvoda, i razvoj lokalne verzije SAP sistema. Nudimo potpunu implementaciju poslovnih rešenja i pružamo konsultantske usluge za svaki segment poslovanja, sa posebnim osvrtom na potrebe svakog korisnika.

Cilj nam je da pomognemo našim partnerima u primeni najbolje poslovne prakse u naprednoj informacionoj tehnologiji, kao i u procesu digitalizacije naših klijenata. Primenom SAP-a, naši partneri ne samo da poboljšavaju svoje unutrašnje poslovanje i poslovne rezultate, već i ostvaruju konkurentski položaj na regionalnom i globalnom tržištu.

Rešenja

Nudimo: Cloud, Onpremise i konverziju. SAP S/4 HANA strongon premise je ERP rešenje koje koristi svoju HANA bazu podataka. Sa on-premisom klijent kontroliše sve od HANA baze podataka, aplikacija, data centra, servera i mreža, i pruža klijentu veću fleksibilnost i mogućnost za podešavanje. Cloud je SaaS (software-as-a-servise) verzija S/4 HANA-e, rešenje koje direktno obezbeđuje SAP, sa kojim nema potrebe za dodatnim ulaganjem u hardver i baze podataka. Ukoliko već imate implementiran SAP ERP sistem, a želite da uplovite u novi SAP S/HANA, konverzija je pravi put za vas. Konverzija će pravo rešenje za sve postojeće korisnike SAP ERP sistema postati 2025. godine, kada SAP prestaje da nudi podršku za stare ECC verzije.

Reference

Našim klijentima obezbeđujemo konkurentsku prednost kroz vrhunski konsalting, razvoj, edukaciju i podršku pri i nakon uvođenja informacionih sistema. Stručnost, iskustvo i zajednički ciljevi vode nas kroz sve projekte. Klijenti nam poveravaju svoje poslovne potrebe i zahteve, sigurni da ćemo za njih naći efikasna rešenja.

Contact

Južni Bulevar 10, Beograd, Srbija
office@b4b.rs
Podrška