Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Misija i vizija kompanije
Profil kompanije
Politika kvaliteta
Sertifikat odobrenja
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt

Misija i vizija kompanije

Misija kompanije
Kroz vrhunski konsalting, razvoj, edukaciju i podršku pri i nakon uvođenja informacionih sistema, obezbediti našim kupcima konkurentsku prednost.

Vizija kompanije
Biti vodeća SAP kosultantska kuća u regionu.

Više

Politika kvaliteta

U sklopu aktivnosti na realizaciji projekta uvođenja sistema upravljanja kvalitetom, Uprava kompanije b4b donela je sledeću politiku kvaliteta.

Više

Profil i istorija kompanije

b4b d.o.o. partner je SAP AG-a za područje Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Rumunije i Slovačke.

Više

Konsalting

b4b danas zapošljava preko 100 radnika, većinom visokoobrazovanih stručnjaka za pojedina područja, od kojih više od 70 konsultanata u kontinuiranom sistemu edukacije u međunarodnim SAP centrima. Većina konsultanata poseduje bogato poslovno i informatičko iskustvo, razvijano i potvrđeno na brojnim projektima implementacije SAP sistema na velikom broju projekata u Hrvatskoj i široj regiji, te u različitim granama industrije kao i na području državne uprave. Regionalna uspešnost b4b-a potvrđuje prednosti lokalnog konzaltinga o čemu govore brojna pozitivna iskustva na projektima širom regije bazirana na poznavanju jezika, lokalne poslovne prakse, bliskosti mentaliteta i razumevanja poslovnih procesa, te na taj način značajno sniženih troškova implementacije.

Više
Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica