Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
Završena prva faza HR projekta u Zdravlju
U kompaniji Zdravlje AD Actavis uspešno je završena prva faza projekta implementacije modula ljudskih resursa, kojom su obuhvaćene sledeće komponente: kadrovska administracija, organizaciono upravljanje, administracija vremenskih podataka, kvalifikacije i zahtevi kao deo razvoja kadrova i upravljanje obukom i događajima.

Funkcionalnosti koje su implementirane kroz ove komponente omogućavaju da se na kvalitetan način vodi evidencija podataka o zaposlenima, administracija podataka o prisustvima i odsustvima zaposlenih, njihovim kvalifikacijama, obukama, a kao najvažniji segment ove faze implementacije je mogućnost analize kvalifikovanosti zaposlenog u odnosu na zahteve njegove pozicije.

Ovim je, po prvi put, jedna kompanija iz korporacije Actavis dobila mogućnost efikasnog praćenja kvalifikovanosti zaposlenog po svim vrstama obuka poput SOP-ova, GMP obuka itd.

Konsultanti b4b nastavljaju sa drugom fazom ovog projekta, a budući da su određene funkcionalnosti iz prve faze usko povezane sa funkcionalnostima u nastavku implementacije, u toku je validacija HR modula u skladu sa EUGMP regulativom iz ove oblasti.
Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica