Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
Zdravlje Actavis: HR u produkciji
Početak leta 2008. godine u kompaniji Zdravlje Actavis u znaku je kompletiranja još jednog velikog projekta u saradnji sa b4b i početka produktivnog rada svih dogovorenih SAP HR funkcionalnosti.

Širok spektar funkcionalnosti (kadrovska administracija, organizaciono upravljanje, upravljanje vremenom, razvoj kadrova, upravljanje obukom i događajima...) usaglašenih prema EU-cGMP zahtevima obezbeđuju menadžmentu i zaposlenima pouzdan sistem sa brojnim novim mogućnostima, a sve u cilju daljeg unapređenja poslovanja. Implementacija HR funkcionalnosti predstavlja nastavak saradnje kompanija Zdravlje Actavis i b4b, nakon uspešnog SAP projekta koji je u svom obimu obuhvatio proizvodnju, upravljanje kvalitetom, nabavku, magacinsko poslovanje, prodaju, finansije i kontroling.

Kompanija ''Zdravlje'' Actavis iz Leskovca jedna je od vodećih regionalnig farmaceutskih kompanija sa dugom tradicijom u proizvodnji lekova. Osnovana je 1953. godine, a od početka 2003. godine posluje u sastavu Actavis Grupe sa Islanda. Sa globalnom snagom kompanije Actavis, koja teži vodećoj poziciji na svetskom tržištu generičkih lekova, i iskustvom iz svoje duge tradicije, kompanija ''Zdravlje'' nudi snažan portfolio sa preko 100 registrovanih farmaceutskih preparata u obliku tableta, kapsula i ampula, čiji su kvalitet, efikasnost i pouzdanost potvrđeni na domaćem i stranim tržištima, kao što su Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Rusija i ZND.
Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica