Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
SAP World Tour 06 u Beogradu
Informativno - edukativna konferencija SAP World Tour `06. koja se održava u 76 gradova sveta u Beogradu je održana 21 i 22. septembra.

Cilj konferencije je prikaz sveobuhvatnosti, sadržajnosti i integrisanosti SAP rešenja, ali i okupljanje postojećih i potencijalnih korisnika, menadžera, rukovodioca iz javnog sektora i analitičara iz ICT oblasti, radi upoznavanja sa najnovijim primenjenim tehnologijama koje su kreirali stručnjaci SAP-a.

Kao jedan od najvećih regionalnih partnera SAP-a, svoje aktivno učešće u ovoj konferenciji uzeo je i b4b. Prezentacija održana pred velikim brojem SAP korisnika, partnera i drugih zainteresovanih za b4b SAP projekte imala je svoja dva dela. U prvom delu je Igor Grijak, direktor prodaje b4b, predstavio kratak rezime aktivnosti b4b u tokom prethodnih godina sa akcentom na projekte b4b u Srbiji tokom 2006. godine.

U nastavku, u skladu sa jednom od tema konferencije, predstavljene su aktivnosti b4b u javnom sektoru kroz veoma zapaženo izlaganje Ljerke Luić, koordinatora razvoja poslovanja za javni sektor. Prezentacijom pod nazivom "Public sector: Od SAP rešenja do b4b korisnika - presek 10 godišnjeg iskustva", predstavljeni brojni projekti, njihova dinamika i obim, kao i funkcionalnosti koje su implementirane. Projekti u oblasti javnog servisa b4b realizovani su na teritorijama Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bugarske i Makedonije, a obuhvataju rad u oblasti zdravstva, trezora, javne uprave, visokog obrazovanja itd.

Među prisutnima na SAP World Tour 06 u Beogradu bili su i brojni korisnici b4b, što je to bila prilika za njihovo međusobno upoznavanje i druženje.
Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica