Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
SAP produkcija u kompaniji Peštan
Od prvih dana juna SAP porodica je bogatija za još jednog člana: Kompanija Peštan počela je produktivan rad na SAP rešenju. Ekonomska kriza i drugi izazovi sa kojima se šumadijska kompanija susretala nisu usporili projekat implementacije, a projektni tim sastavljen od vodećih ljudi iz Peštana i konsultanata iz kompanije b4b obezbedio je realizaciju projekta u planiranim rokovima i budžetu.

Usvajanjem najbolje svetske prakse i odlučnim redizajnom poslovnih procesa sa mogućnostima koje nudi SAP rešenje unapređena je efikasnost operativnog rada i kvaliteta poslovanja, a rukovodstvo kompanije je dobilo pouzdanu podlogu za donošenje odluka svih nivoa. SAP funkcionalnosti planiranja i praćenja proizvodnje, prodaje, magacinskog poslovanja, nabavke, finansija i kontrolinga su postale svakodnevnica u Peštanu.

Pored Aranđelovca, gde se realizuje proizvodnja cevi i fitinga od PVC, polipropilena i polietilena, obezbeđeno je i puno umrežavanje u realnom vremenu i distributivnih centara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Rukovodstvo Peštana je usvojilo SAP kao deo korporativnih standarda, a u skladu sa tim uobličeni su i planovi za dalji razvoj i proširenja primene.

Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica