Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
b4b završio projekat implementacije SAP rešenja u MK Commerce - jednu od vodećih privatnih kompanija u SiCG
U Beogradu u Hotelu "Hyatt" održana je 10. maja 2004. godine press konferencija u organizaciji SAP Beograd, MK Commerce Group Novi Sad, i b4b Novi Sad, pod nazivom "Power of System". Povod za održavanja bio je završetak implementacije SAP informacionog sisitema u MK GROUP koji je izvela najveća regionalna SAP konsultantska kuća b4b.

Na prezentaciji je uz veliki broj uglednih gostiju iz ekonomskog, političkog i javnog života Srbije, i uz prisustvo svih relevantnih medija predstavljena uspešna saradnja ove tri firme na navedenom projektu, te su prezentirani planovi SAP-a i b4b-a Srbiji i Crnoj Gori.

Prisutnima su se obratili: direktor SAP Srbija - g. Milivoje Cvetinović, poseban gost eventa - g. Wolfgang Kastenhofer, direktor regije CEE iz kompanije SAP, g. Miodrag Kostić, predsednik MK Grupe, g. Miroslav Gužvica, direktor b4b Novi Sad, te direktor Telekoma Crne Gore g. Milan Perović.

Najveći deo prezentacije posvećen je upoznavanju javnosti s projektom implementacije SAP sistema u MK Commercu, koji je prezentovao vođa projekta od strane MK Commerca - g. Zoran Vasiljević.

U projektnom timu, učestvovalo je tridesetak stručnjaka iz MK Commerca, te konsultanti firme b4b koji imaju bogato poslovno i informatičko iskustvo potvrđeno na velikom broju projekata koje su realizovali u regiji, kako u različitim granama industrije tako i na području državne uprave.

S obzirom da je MK GROUP kompanija koja u svom sastavu objedinjuje 14 firmi različite delatnosti i geografske raslojenosti, bio joj je neophodan integrisani poslovni sistem koji će menagementu omogućiti svakodnevni uvid u stanje sa minimalnim greškama, kao i transparentnu kontrolu poslovanja svih organizacionih jedinica i sistema u celini.

SAP R/3 omogućava MK GROUP-i dobijanje tačnih i pravovremenih informacija iz svih delova sistema što je preduslov brzog reagovanja na promene u okruženju. Automatizovano odvijanje poslovnih procesa koje je SAP osigurao, omogućava ispunjenje poslovnih vizija i ambicija managementa kompanije - uz stalni rast i razvoj poslovanja osigurati i očuvati lidersku poziciju na tržištu.

Uvođenjem SAP-a, MK Commerce se svrstao u tzv. Sucess Stories kojim SAP i njegov regionalni partner b4b obeležavaju posebno uspešne projekte.
Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica