Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
< /table>
b4b uvodi mySAP ERP u Konzum
U ponedeljak 15. januara u Konzumu d.d. započeo je projekat uvođenja poslovno informacionog sistema mySAP ERP. Projekat koji će trajati 12 meseci biće realizovan u saradnji s konsultanskom kućom b4b.

Tokom projekta implementiraće se funkcionalnosti finansijskog računovodstva, trezora, kontrolinga, konsolidacije, upravljanja putovanjima kao i intefejsi prema postojećim logističkim sistemima u Konzumu.

Krajem 2006. godine potpisan je ugovor kojim je Agrokor koncern, regionalni lider u proizvodnji hrane, pića i maloprodaji, za podršku poslovanju odabrao poslovno rešenje SAP - najveći i najznačajniji svetski poslovni software, a partner Agrokora u ovom poslu je regionalni lider SAP konsaltinga - b4b. Za nosioca prvog projekta implementacije SAP unutar Agrokor koncerna izabran je Konzum d.d. - najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj. Od uvođenja SAP sistema, Konzum očekuje standardizaciju i unapređenje poslovnih procesa kao i ostvarivanje tehničke platforme za dalji razvoj i fleksibilnije poslovanje.

Agrokor je u i Srbiji već duže vreme prisutan kroz nekoliko prehrambenih fabrika i svojim lancem maloprodaje Idea.

Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica