Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
Getro implementirao mySAP ERP poslovni sistem
Zagreb, 03. januara 2006., Getro d.d. implementirao je prvi deo mySAP ERP poslovnog sistema. Od 1. januara 2006. puštene su u produkciju tri komponente mySAP ERP 2004 i to: finansije, kontroling i ljudski resursi. Implementacija je sprovedena uz pomoć konsultantskih kuća Ciber Novasoft, b4b i Deloitte. Reč je o prvoj implementaciji SAP-a za retail u Hrvatskoj.

Ostale komponente mySAP ERP poslovnog sistema krenuće s radom u prvom kvartalu 2006. godine, čime će Getro dovršiti prvu potpunu implementaciju SAP-a za retail u Hrvatskoj.


IT revizija koja je u Getrou obavljena 2003. godine ukazala je na nužnost prelaska na novi ERP sistem. Nakon višemesečne evaluacije i pregovora, Uprava Getroa donela je 2004. godine odluku o implementaciji SAP poslovnog sistema, vodećeg ERP rešenja na globalnom nivou. Nakon višemesečne pripremne faze projekta, 01.01.2006. mySAP ERP poslovni sistem implementiran je u poslovanje Getroa.

Uvođenjem SAP-a Getro će svoju informatičku infrastukturu neprekidno modernizovati. Tom će harmonizacijom i standardizacijom poslovnih procesa postati još uspešniji u svojoj trgovačkoj djelatnosti.
Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica