Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
Delta - II faza HCM u produkciji
delta holding, hcm Projekat implementacije druge faze HCM (Human Capital Management) modula u grupaciji Delta M Grupa uspešno je i u roku kompletiran. Kao i u prvoj fazi projektom je obuhvaćeno preko 60 kompanija Delta M Grupe, u kojima su implementirane sledeći HCM podmoduli: Odabir kadrova, Razvoj kadrova i Upravljanje obukom i događajima.

Implementacijom navedenih komponenti i njihovom integracijom sa HCM podmodulima implementiranim u prvoj fazi u potpunosti su zaokruženi svi poslovni procesi u Sektoru za ljudske resurse unutar svih kompanija Delta M Grupe.

Kroz implementaciju modula Odabira kadrova i Upravljanja obukom i događajima omogućeno je da se kompletni istorijski podaci, za oko 80 000 kandidata i svih obuka zaposlenih, prenesu u SAP.

Za modul Odabira kadrova razvijen je korisnički interfejs kojim je omogućeno da se sve Web aplikacije kandidata prenose u SAP. Takođe, za proces ocenjivanja zaposlenih kreiran je korisnički interfejs kojim je omogućeno da se različiti templejti ocjenjivanja prenose u SAP.

Delta M Grupa je najveća članica Delta Holdinga, koja posluje u području maloprodaje, agrara, proizvodnje hrane, distribucije, prodaje automobila, razvoja nekretnina i pružanja usluga na finansijskom tržištu.

Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica