Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
Delta M Grupa: Upravljanje ljudskim kapitalom u produkciji
delta holding, delta m Projekat uvođenja prve faze SAP HCM (Human Capital Management) modula u grupaciji DELTA M Grupa uspešno je i u roku kompletiran. Ovim projektom obuhvaćeno je 60 kompanija DELTA M Grupe i DELTA Holdinga sa preko 15.000 zaposlenih, u kojima su implementirane sledeće SAP funkcionalnosti tj. moduli: Organizaciono upravljanje, Kadrovska administracija i Upravljanje vremenom.

Implementacijom HCM modula integrisani su poslovni procesi u ljudskim resursima, čime su stvoreni uslovi za donošenje brzih i kvalitetnih odluka u upravljanju kadrovima. Poslovna saradnja DELTA Holdinga i b4b na projektima implementacije SAP sistema još jednom je potvrđena rezultatima zajedničkog rada.

Saradnja u unapređenju SAP sistema nastavlja se i u drugoj fazi HCM projekta u kojem je planirana implementacija strateških komponenti ljudskih resursa kao što su kadrovski razvoj, odabir kadrova i upravljanje obukom i događajima.

Delta M Grupa je najveća članica Delta Holdinga, koja posluje u području maloprodaje, agrara, proizvodnje hrane, distribucije, prodaje automobila, razvoja nekretnina i pružanja usluga na finansijskom tržištu.
Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica