Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška
b4b uvodi SAP u Alkaloid
Makedonska kompanija Alkaloid AD iz Skoplja je započela implementaciju SAP rešenja, a za partnera u ovom kapitalnom projektu je izabrala regionalnog lidera u SAP konslatingu: b4b.

Nakon nekoliko SAP projekata u farmaceutskoj industriji i više desetina projekata u drugim industrijskim granama, grupa b4b se pozicionirala kao pouzdan partner uspešnih. Alkaloid AD je farmaceutska kuća internacionalnog značaja, sa širokom paletom proizvoda koji su na tržištu regiona i Evrope poznati već godinama i predstavlja jednu od najuspešnijih kompanija u Makedoniji.

Projekat AlkaSAP obuhvata implementaciju praktično svih vitalnih poslovnih funkcionalnosti u Alkaloidu: Proizvodnja, Prodaja, Nabavaka, Magacinsko poslovanje, Finansije, Kontroling, Upravljanje kvalitetom itd. U planu su dve faze projekta, od kojih bi prva podrazumevala implementaciju u centrali u Skoplju i druga kojom bi se obuhvatilo i poslovanje inostranih kancelarija.

Paralelno sa projektom implementacije teče i projekat validacije kojim će se obezbediti i formalna validnost čitavog posla i uvrstiti Alkaloid u ravan sa drugim faramaceutskim kompanijama koje imaju validiranu implementaciju SAP-a.

Ukupana vrednost projekta AlkaSAP se procenjuje na oko 2.000.000 evra i predstavlja trenutno najznačajniji IT poslovni događaj u Makedoniji, pa i čitavom regionu.

Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica