Naslovna b4b Zagreb English
Novosti
O nama
Reference - korisnici
Industrijska rešenja
Zaposlenje
Kontakt
Podrška

Početak projekta AlkaloidKons

actavis

Kompanije Alkaloid AD iz Skoplja i B4B nastavljaju uspešnu partnersku saradnju implementacijom SAP-a u Alkaloid Kons Ltd. Projekat se izvodi po principu rollout-a i to za sledeće module: prodaja i distribucija, nabavka i magacinsko poslovanje, finansije i upravljačko računovodstvo.

Više

Završen projekat ActSap

actavis

Kompanija Actavis d.o.o., iz Beograda od početka septembra 2010 nalazi se u produkcionom radu. Implementirani su sledeći SAP moduli: prodaja i distribucija, nabavka i magacinsko poslovanje, finansije i upravljačko računovodstvo. Po strogim zahtevima poslovanja u farmaceutskoj industriji, urađena je i validacija implementacije.

Više

Implementacija HCM modula u MSK Kikinda

metanolsko sircetni kombinat kikinda

U kompaniji MSK Kikinda započet je projekat implementacije HCM (Human Capital Management) modula. Implementiraće se sledeći HCM podmoduli: kadrovska administracija, organizaciono upravljanje, upravljanje vremenom, odabir kadrova, razvoj kadrova, upravljanje obukom i događajima i interfejs za prenos podataka iz SAP-a u aplikaciju za obračun plata.

Više

Delta - II faza HCM u produkciji

delta holding hcm

Projekat implementacije druge faze HCM (Human Capital Management) modula u grupaciji Delta M Grupa uspešno je i u roku kompletiran. Kao i u prvoj fazi projektom je obuhvaćeno preko 60 kompanija Delta M Grupe, u kojima su implementirani sledeći HCM podmoduli: Odabir kadrova, Razvoj kadrova i Upravljanje obukom i događajima.

Više

SAP akademija sa b4b predavačima

delta holding srbija

Jesen je vreme za školu i SAP West Balkans je organizovao novu seriju treninga. I ovog puta su predavači iz kompanije b4b, najvećeg regionalnog SAP partnera.

Više

SAP produkcija u kompaniji Peštan

actavis beograd

Od prvih dana juna SAP porodica je bogatija za još jednog člana: Kompanija Peštan počela je produktivan rad na SAP rešenju. Ekonomska kriza i drugi izazovi sa kojima se šumadijska kompanija susretala nisu usporili projekat implementacije, a projektni tim sastavljen od vodećih ljudi iz Peštana i konsultanata iz kompanije b4b obezbedio je realizaciju projekta u planiranim rokovima i budžetu.

Više
Kontakt
Arhiva vesti
Početna stranica